Inschrijvingen

Wie kan zich inschrijven?

Woon je in 2060 Antwerpen en wil je weten of je je bij ons kan inschrijven? Neem dan telefonisch contact op met het onthaal.

Hoe werkt het ?

Momenteel werken wij met een inschrijvingslijst. Verder beperken we ons tot aantal straten rondom de praktijk in de wijk 2060. Indien je in aanmerking komt, plannen wij een afspraak. Dit gebeurt doorgaans op een dinsdag tussen 13.30 en 18:00 uur. Om een goede opvolging van zorg te kunnen waarborgen, kan het zijn dat we eerst een gesprek inplannen met één van onze verpleegkundigen.

Wat neem je mee?

  1. drie klevertjes van het ziekenfonds
  2. identiteitskaart
  3. als je niet bij een ziekenfonds bent: je medische waarborg van het OCMW of papieren van Fedasil
  4. een tolk, als dat nodig is

Hoe verloopt je inschrijving?

  • Je krijgt ook uitleg over hoe het centrum werkt.
  • Je ondertekent het contract. Je inschrijving is nu in orde.
  • De inschrijving is gratis.

Je bent ingeschreven. En nu?

  • Kom altijd naar ons als je een dokter of andere medische zorgen nodig hebt. Jij betaalt zelf niets voor je consultaties. Je moet ook geen ziektebriefje binnenbrengen bij je ziekenfonds.
  • Ga je toch nog naar een andere huisdokter bij ons in de buurt? Dan betaalt het ziekenfonds dat bezoek niet terug.
  • Moet je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend naar de dokter van wacht? Dan krijg je je consultatie wel terugbetaald via ons, volgens de officiële tarieven.

Kom je niet meer naar De Regent of verhuis je buiten 2060?

Vergeet niet om je contract tijdig stop te zetten. Nadat je je hebt uitgeschreven, loopt je contract om administratieve redenen nog tot het einde van de maand door.

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Je kan je steeds uitschrijven. Hiervoor kom je best persoonlijk langs om alle papieren in orde te maken. Indien dit niet lukt kan je dit ook doen per aangetekend schrijven.