Griepvaccinatie 2020

De winter komt eraan dus het is binnenkort terug griepvaccinatie-tijd!

In tijden van corona zal de griepvaccinatie net iets anders verlopen dan we gewoon zijn. 

Risico-patiënten, huisgenoten van risicopatiënten en mensen die in de gezondheidssector werken, krijgen van onze praktijk een SMS of e-mail als uitnodiging voor de griepvaccinatie. Heb je geen sms of uitnodigings-email ontvangen om je voorschrift aan te vragen of te komen ophalen, dan behoor je niet tot de risicogroep en dien je niet gevaccineerd te worden!

Iedereen die zijn voorschrift is komen ophalen, haalt zijn vaccin in de apotheek en kan zich laten vaccineren op woensdag 28 oktober of dinsdag 17 november in buurtcentrum De Cortina, Kerkstraat 68, 2060 Antwerpen. Een afspraak hiervoor maken is verplicht. 

! Opgelet enkel mensen die reeds in het bezit zijn van het voorschrift of een vaccin kunnen een afspraak maken! Is dit het geval? Klik dan HIER om je nu in te schrijven!

 Heeft u nog vragen? Stel deze gerust aan onze gezondheidspromotor via griep@wgcderegent.be

Leave a Reply