Meer corona informatie

SAMEN TEGEN CORONA!

Vanuit ons wijkgezondheidscentrum proberen we zoveel als mogelijk ons steentje bij te dragen in deze corona-crisis. Vele handen maken licht werk en daarom zouden wij en andere zorg- en hulpverleners heel erg dankbaar zijn moesten jullie ons mee kunnen ondersteunen bij volgende zaken:

  • Om onze zorg- en hulpverleners te beschermen zijn wij dringend op zoek naar extra beschermingsmateriaal.
  • Ben je zelf gezond en wil je je steentje bijdragen in deze woelige tijden door anderen te helpen? Wij zijn je alvast dankbaar maar hou zeker ook rekening met de volgende maatregelen.
  • Heb je zelf hulp nodig tijdens deze corona-crisis? Bijvoorbeeld bij boodschappen, afhalen van medicatie, uitlaten van de hond,… Stad Antwerpen helpt je graag bij deze zoektocht. Mail naar antwerpenhelpt@antwerpen.be of bel gratis naar 0800 670 10 (9u – 17u).

 

Leave a Reply